Regular

melayuhijab:

Aku rasa aku nak closed account aku nanti.. Makin lama aku tengok tumblr Ni Da tk syok Macam dulu video,pic yang sedap2 yang viral smua musibat2 yang jual Apa Sial la… Dulu tak Ada Macm Ni share free2 je smua fun2 bole tengok ni time nak Kena payment baru dapat tengok pehal nak Kena payment data internet kau tak cukup ke lain Kali pakai plan internet unlimited bodoh… Aku percaya makin lama nanti tumblr Da tk Ada user Masing2 akan bosan main tumblr satu hari nanti kau tengok la sebp nak tengok video,pic yang sedap2 Kena Bayar baru dapat Haram Jadah!!!

#maaf Kalau terkasar bahasa

dulu ciaaa belanja makan je sekarang ciaaa kata no money no horny apa nak diherankan

Categories